петак, 15. фебруар 2013.

Uspešni primeri za blog na sajtu

Blog na sajtu


Teorija je ipak teorija a praktični primeri pokazuju koliko je ona primenljiva, korisna, praktična ili vredna pažnje. Blog na sajtu je veoma koristan za vlasnike sajtova jer ima daje sajtu:
 • potrebnu dinamičnost, 
 • traženu aktuelnost,
 • čini sajt atraktivnijim,
 • doprinosi njegovoj popularnosti,
 • povećanje broja posetilaca,
 • povećanje broja onih koji se ponovo vraćaju na sajt,
 • mogućnost interakcije sa posetiocima, 
 • jačanje lojalnosti posetioca.

Naravno, da bi se svi ovi elementi ostvarili potrebno je i dodatno ulaganje u kreiranje bloga na sajtu, njegovo ažuriranje, praćenje i obogaćivanje aktuelnim sadržajem.

Uspešni primeri blogova na sajtu


Dobar primer uspešnog bloga je sajt za selidbe koji su očigledno uložili dosta truda da i sadržaj koji baš i nema potencijal previše privlačnog učini zanimljivijim.Naravno da je ovakav pristup podsticaj i za druge sajtove iz srodne oblasti da više vremena posvete   temama koje su zanimljive njihovim potencijalnim korisnicima ali ipak približene na malo zanimljiviji način.

Sledeći uspešan primer je sajt u veoma konkurentnoj oblasti pvc stolarija, alu stolarija. Blog za pvc stolariju za sajt alustolarijabeograd je dokaz da preduzetnički duh nema granica. Znanje, iskustvo pretočeno kroz izuzetan trud vlasnika dali su kao rezultat jako prestižan blog za pvc stolariju.


Za svakog ponešto, korisni i stručni tekstovi pristupačni običnim ljudima čine ovaj sajt posećenijim, zanimljivijim, atraktivnijim i aktulenijim. Naravno da bi se to postiglo vlasnici su morali da utroše dosta vremena ali ne sumnjamo da je to vreme pametno potrošeno.

Takodje, praćenjem sajotva iz ove oblasti uočili smo još jedan dobar blog na temu alu i pvc stolarije firme na sajtu Als-bgd iz Beograda.Nadamo se da se neće zaustaviti na ovim tekstovima jer tržište traži više, bolje, originalnije, stranice više okrenute posetiocima i njihovom načinu razmišljanja.

Konkurencija čini svoje. Primetili smo da i mnoge firme koje su imale sajtove na ekstremno dobrim pozicijama u rezulatima organske pretrage jednostavno moraju da prate šta radi konkurencija i započinju blogove na svojim sajtovima. Jedan od najposećenijih sajtova iz oblasti stolarije na ex yu prostoru i početak koji ukazuje da i oni ne mogu da se švercuju već da oplemenjuju sajt i na ovaj način.Početak obećava ali nije dovoljno samo nekoliko tekstova i ogromna pauza. Videćemo šta će vremenom uraditi vlasnici sajta. 

Naravno, tu se priča ne završava i u sledećim tekstovima pokušaćemo da pronadjemo još zanimljviih blogova na sajtovima koji treba da budu putokaz i za vaš sajt.4 коментара:

 1. Blogovi su dobro resenje jer daju dostainformacija koje su dostupne mnogima i pruzaju dobar uvid u odredjene kategorije i oblasti koje internet pruza gde je moguce pronaci sve ono sta nismo znali a zanima nas.
  Svidja mi se blog vezano za stolariju.
  [url=http://www.alustolarijabeograd.rs/pvcialustolarija-blog_Kako-nastaju-PVC-prozori.html]Kako nastaju prozori[/url]

  ОдговориИзбриши
 2. Da Sale slazem se sa tobom do nekle ali blogovi su sa druge strane dobar vid ozbiljne informacije, tako da imasvacega tu
  http://www.generalworks.rs/krovopokrivacki-radovi

  ОдговориИзбриши