среда, 17. новембар 2010.

Facebook poslovne stranice



Nije pitanje da li imate već šta ste počinili sa vašom poslovnom stranicom na Facebook-u. Ako su efekti slabi krajnje je vreme da malo promenite strategiju.

Kako napraviti Facebook stranicu za posao


Nastup na socijalnim mrežama nije jednostavan. Može biti pro forme, ali ako je studiozan i kreativna nastup, možete dobiti mnogo više nego što očekujete.

Poslovne strane na Facebook su efikasan marketinški alat koji će pospešiti predstavljanje vašeg poslovanja na Internetu.

Na svojoj stranici možete dodavati prigodne slike, aktuelne tekstove, video zapise, prilično udobno, skoro kao u normalnim web stranama.



Facebook stranica ili profil je vaš imidž. To ste vi.

Vaše navike, vaša poslovnost, vaša kreativnost, upornost.

Va[ odnos prema klijentima, prema fanovima, prema onima koji vam se obra'uju putem ov veoma popularne dru[tvene mreže.

Nevidljiva korist je da Google vidi vaše strane na Facebook čime se značaj vašeg matičnog sajta uvećava kao i potencijalni broj posetilaca.

Praćenje Facebook poslovne stranice

Ako redovno postujete na vašoj poslovnoj stranici, i ako dodatno ulažete u promociju postova kroz Facebook ads, imate mogućnost da pratite posećenost stranice kao i odzive onih do kojih su one doprle.


Umesto zaključka

Poslovni profil na Facebook je nešto što se danas u poslovnom svetu podrazumeva. Redovnost objavljivanja vaš odnos sa onim kojiposećuju stranicu daju sliku o vama..

To ste vi. Vaš odnos prema poslu, klijentima. Vredi se potruditi jer milijarde korisnika ovog servisa su više nego dovoljan izazov.





1 коментар: